• پرتاب ۲۵۰ لیتری دریا

• Meghan

روز بخیر. در ارتباط با نقل مکان آینده به آپارتمان جدید، قصد دارم یک آکواریوم آب شور ایجاد کنم. در حال حاضر تقریباً یک سال است که در حال خواندن فروم هستم، بنابراین هزینهها، مشکلات و زحمات آن را میدانم. قصد دارم یک آکواریوم به ابعاد ۱ در ۰.۵ در ۰.۴ متر (۲۰۰ لیتر) داشته باشم و همچنین یک آکواریوم به ابعاد ۰.۶۵ در ۰.۳۱ در ۰.۳۳ متر برای سامپ دارم. در حال حاضر چند سؤال ساده از شما دارم: ۱. برای آکواریوم با این ابعاد، با ضخامت شیشه ۸ میلیمتر، آیا نیاز به نوارهای تقویتی (ребра жесткости) هست؟ ۲. پارتیشن‌ها در سامپ باید در چه فاصله‌ای چسبانده شوند؟ یا دقیق‌تر، طول هر بخش چقدر باید باشد. راستش را بخواهید، هنوز در مورد اسکیمر و پمپ بازگردان تصمیم نگرفته‌ام و امیدوارم به توصیه‌های شما تکیه کنم. ۳. من در استان سومسکا اوبلاست زندگی می‌کنم. از ایستگاه راه‌آهن کییف تا خانه من (کونوتوپ) ۳.۵ ساعت راه است. چگونه می‌توانم ماهی و مرجان را حمل کنم؟ ۴. در حال حاضر دارم پایه فلزی کابینت را میسازم. بعد از آن آکواریوم را سفارش میدهم، سپس نمک، تست‌ها، سیستم اسمز معکوس را تهیه می‌کنم و برای راه‌اندازی آماده خواهم بود. پایه کار را با سنگ‌های ریف خشک (S.R.K) میگذارم و حداکثر ۵ کیلوگرم سنگ زنده (Ж.К) اضافه خواهم کرد. با احترام و امید به همکاری بلندمدت.