-
Martin3206
روز همه بخیر. من هم تصمیم گرفتم موضوعی را در مورد ماجراجویی خود با دو آکواریوم دریایی ایجاد کنم. دلیل اینکه آن را ماجراجویی می نامم این است که من تازه کار در آکواریوم داری دریایی هستم و شروع با چنین حجم هایی احتمالاً اشتباه است، چنانکه بسیاری خواهند گفت... این دو آکواریوم به عنوان ارث از هوای شیرین باقی مانده اند... و من از آن صرف نظر کردم پس از آنکه بیشتر به بخش دریایی مراجعه می کردم. من به طور خاص دهها موضوع در انجمن ایجاد نکردم (چه چیزی را بخرم و چه کاری انجام دهم) آکواریوم اول امروز یک ماهه است (تولد) اندازه آن ارتفاع1.05 متر، طول 1.1 متر و عرض 0.62 متر است. پمپ کلاسیکندارد... پمپ آویزان وجود دارد که از 5 بخش با خرده سنگ تشکیل شده است، سپس آب به یک جلبک خوار کوچک و یک پمپ گردش کوچک می رود. پمپ دلتک MSE 600 هنوز نرسیده است.4 پمپ باظرفیت 5000 لیت لیتر در ساعت وجود دارد. پمپ های دستساز (اصلاح شده از پروژکتورها) و2 لامپ MH 150 وات و یک نگهدارنده با لامپ های اکتینیک (هنوز نصب نشده است) راه اندازی شده است. با اسمز و نمک تترا راه اندازی شده است. هفتگی 5% تعویض آب برنامه ریزی شده است. اولین عکس ها پس از را