• شیفت جدید من بدون سامپا 60 × 40 × 45 س

• Robin

۲.۰۵.۱۲ سرانجام توانستم آکواریوم جدید دریایی خود را به اندازه۶۰×۴۰×۴۵ سانتیمتر با حجم تقریبی ۸۴ لیتر آب پاک راه اندازی کنم. درابتدا فقط از سنگ های مرجانی خشک (۱۰ کیلوگرم) به همراه افزودن باکتری های پرودیبیو (یک آمپول Stop Ammo Start، Biodigest Start، Biodigest و Bioptim در روز اول) استفاده کردم و منتظر نتیجه هستم. اگرچه راه اندازی با سنگ های مرجانی زنده بهتر است و حتی در مکعب ۳۵×۳۵×۳۵ سانتیمتری قبلی من هیچ شکوفایی جلبکی نداشتم، اما نمی خواهم با صید موجودات مختلف دردسر داشته باشم. فکر می کنم اگر سنگ های مرجانی زنده را در فیلتر آویزان کنم، احتمالا کرم ها وارد آکواریوم نشوند و باکتری ها کمی در سنگ ها مستقر شوند (اگر اشتباه می کنم، لطفا اصلاح کنید). قصد ندارم در عرض یک هفته موجودات زنده را وارد کنم و حداقل یک ماه صبر خواهم کرد. تجهیزات موجود شامل فیلتر آویزان Deltec MCE 300، پمپ VorTech MP10 و به زودی پمپ KORALIA NANO 900 برای گردش بهتر آب پشت سنگ ها است. چراغ روشنایی دارایارای۹ ستاره WBR با ۳ دیود CREE ۳ واتی در هر ستاره و همچنین ۲ لامپ ATI Actinic 24 وات جدید و ATI Purple Plus 24 وات جدید است که هنوز نصب نشده است. حدود ۶-۷ کیلوگرم شن CARIBSEA Aragalive Bahamas Oolite به عنوان بستر با ضخامت تقریبی ۱.۵ سانتیمتر استفاده شده است. پس از نصب چراغ، عکس ها را خواهم گرفت. همیشه منتظر نظرات سازنده و راهنمایی در مورد هرچیزی که اشتباه انجام می