• آب دریا

• Danielle

در نهایت این امر محقق شد. به صداقت باید بگویم که مدت زیادی برای این برنامه ریزی کرده ام. کار بر روی طراحی و آماده سازی همه چیز را از آذر ماه سال گذشته آغاز کردم. من قبلاً یک آکواریوم 80 لیتری داشتم و این به من تجربه کوچکی اما مفید داد. می خواهم از تمام افرادی که به من کمک کردند، نظرات ارزشمندارائه دادند و تجربیات خود را به اشتراک گذاشتند، قدردانی کنم. انتقال از آکواریوم 80 لیتری به خوبی انجام شد. برای این کار یک روز کامل از ساعت 9 صبح تا 6 عصر را صرف کردم. اما از نتیجه راضی هستم. بهترتیب: میز پایه. چارچوب از پروفیل و گوشه ها (من آن را جوشکاری نکردم) با ورق 16 میلی متری پوشانده شده است. رنگ چکشی. آکواریوم. 100*45*55 (سفارشی ساخته شده است. البته سوراخ کردن را خودم انجام دادم. جالب بود) پمپ سه بخشی و سیستم خودکار جبران آب 15 لیتری. آب از اسمز خودم گرفته شده است. نمک Tetra ine SeaSalt. اسکیمر از آ آ خریداری شده است. روشنایی SunSun HDD-1000B، 2×39 وات T5. 3 لامپ با رنگ های متفاوت اما3 آبی و 3 سفید. پمپ گردش آب SunSun JVP-102، 5000 لیتر در ساعت. و SunSun JVP-101، 3000 لیتر در ساعت. پمپ بازگشت Atman PH-2000، ViaAqua-1800، 2000 لیتر در ساعت. سنگ های خشک 20 کیلوگرم، سنگ های زنده 10 کیلوگرم. استریل کننده UV Atman 9 وات. شن 20 کیلوگرم، حدود 14 کیلوگرم ریخته شده است. این موضوعی است که در آن تجهیزات مورد نیاز برای این آکواریوم انتخاب شده است. شاید برای برخی مفید باشد و البته عکس ها برای ث