-
Frank7213
سلام به همه! اولین راه اندازی من یک آکواریوم دریایی 80 لیتری در اول آوریل بود. امیدواریم که این آکواریوم به خوبی رشد کند. آکواریوم: "Blenny" از Aqua Medic 80 لیتری، آب: آب اسمز خریداری شده، نمک: Reef crystals 15 کیلوگرم از Aquarium systems (مدت زیادی در مورد خرید آن تردید داشتم، اما پس از مطالعه طولانی در انجمن های "دشمن"، تصمیم به استفاده از آن گرفتم...) ماسه: Aragalive Bahamas Oolite از CARIBSEA سنگ های زنده: در وضعیت خوبی، به شواهد وجود تعداد زیادی کرم پرپرو و موجودات زنده دیگر بر روی و داخل آنها از جمله قارچ مرجانی. 7.5 کیلوگرم آم آنها را خریداری کردم. تنها معایب آنها تعداد زیاد آیپتازیاها بود که برخی از آنها به طور شگفت انگیزی بزرگ بودند. در هر صورت، من آگاهانه این سنگ ها را با آیپتازیا ها در آکواریوم قرار دادم و در این مرحله چندان نگران عواقب آن نیستم... در هر صورت، در طول دوره بلوغ آکواریوم آنها آسیبی نخواهند رساند... حالا تنها باید صبر و حوصله داشته باشم و منتظر بمانم.ایده اصلی من در حال حاضر دستیابی به سادگی در نگهداری از دریا در عین حفظظاهر زیبا و سلامت ساکنان این آکواریوم مینیاتوری مرجانی است. عکس ها را در اسرع وقت خ