• میخواهم تا ۱۰۰۰ لیتر آکواریوم صخره ای سخت را برنامه ری

• Daniel4967

روز بخیر! در سال 97 اولین آکواریوم دریایی من با حجم 700 لیتر ساخته شد که 3 سال دوام آورد و فروخته شد. اکنون تصمیم گرفتم به گذشته برگردردم. دو روز است که در انجمن‌ها درها درباره "دریای مدرن" مطالعه می‌کنم. تحت تأثیر قرار گرفته‌ام... برای بسیاری از افراد این زمان بیهوده نبوده است. امیدوارم اعضای انجمن در آغاز این کار به من کمک کنند. سؤالات زیادی دارم، اما برای شروع اطلاعات اولیه: محل قرارگیری...اداره، حجم 800-1000 لیتر (محدود به امکانات پوشش)، دو گزینه نصب: بالای دیوار یا در فضای باز. الزامات تجهیزات: کم صدا بودن، خودکفایی، امکان کنترل و مدیریت سیستم از راه دور. اکنون، اگر اجازه دهید، چند سؤال دارم: (متأسفانه من به طور کامل مسلط بر اصطلاحات انجمن نیستم، بنابراین از قبل از هرکسی کهممکن است آزارنده باشد، عذرخواهی می‌کنم) در سال 97 من از سیستم RIF 1000 شرکت آکوامدیک به همراه کنترل پتانسیل منابع استفاده کردم. از این رو، اولین سؤال من این است: امروزه در بازار چنین سیستم‌هایی با قدرت بیشتر مانند Riff 2000 و Blue riff 2000 وجود دارند. تا چه اندازه می‌توان از آنها در مورد من استفاده کرد، چه تفاوت‌هایی دارند، مزایا و معایب چنین سیستم‌هایی و همچنین گزینه‌های جایگزین احتمالی چ