-
Dana6523
شب بخیر به همه. من یک آکواریوم دریایی آماده resun 500 (90 لیتر) با موجودات زنده داخل آن را خریدم: یک جفت ملانوپوس، یک میگو، یک اوفیورا که یکی دیگر روی آن نشسته است، تقریباً 10 عدد دیسک، یک سینولاریای بزرگ. همه این موارد را به مسافت 150 کیلومتر حمل کردم و بدون مشکل رسیدند. می خواهم اقدامات مراقبتی خود از آکواریوم را شرح دهم، اگر چیزی اشتباه است لطفاً اصلاح کنید: دو بار در هفته3.5 میلی لیتر از هر کدام از reef fusion 1 و reef fusion 2، یک بار در هفته تعویض 10 لیتر آب، شستن اسفنج فیلتر، انجام آزمایش آب یک بار در ماه، تعویض 20٪ کربن فعال. از از تجهیزات اضافی، پمپ جریان koralia nano 900 در بخش مواد شیمیایی از پایین به بالا وجود دارد: بیوسفرها-کربن فعال-پوریژن-ماتریکس. فیلتر اصلی نیز نصب شده است. قصد دارم آن را با سنگ زنده جایگزین کنم. جلبک نخی (به نظر من) وجود دارد و چگونه می توان با آن مقابله کرد؟ بچه ها می خواهند ماهی نمو (کلاون فایش) در آکواریوم داشته باشند، آیا توصیه می کنید آن را اضافه کنم؟ آزمایش آب: KH 7 - چگونه می توان آن را افزایش داد؟ PO4 0.02 - نرمال است، NO3 15 - زیاد است یا خیر؟ نمک به نظر من در حد مطلوب است. جلبک زیاد است. عکس مالک قبلی را پیوست کرده ام، عکس های خود را بعداً ارسال خواهم کرد. به خاطر اینکه آکواریوم فقط یک هفته است، قضاوت سختگیرانه نکنید. کتاب آکواریوم مرجانی اوا را خوانده ام. آنمونه کوچک همیشه جم