-
Diana3118
سلام همه! در زمان آشنایی با دریا، من کاملاً مطمئن بودم که20 لیتر مکعب با چند «نمیک» و مرجان های نرم (به عنوان مثال لئو میرونوف) برای من کافی خواهد بود، اما همانطور که معمولاً اتفاق می افتد، «خواستن» به سرعت برنامه ها را تغییر می دهد، این بار هم همین اتفاق افتاد. «خواستن» هنوز هم چنین است و «خواستن» دیگری وجود دارد و همه اینها با20 لیتر سازگار نیستند، بنابراین تصمیم به افزایش حجم گرفته شد. در این رابطه، مقالات زیادی خوانده شده، موضوعات انجمن و غیره، آکواریوم و پمپ محاسبه شده است، اما در اینجا دوباره «خواستن»ظاهر شد، «خواستن» در همین لحظه.... با درک این موضوع که این آخرین «خواستن» من نخواهد بود، تصمیم گرفتم نه از بهترین و نه از آسان ترین مسیر، بلکه از سریع ترین مسیر پیش بروم، دیروز BOYU-550 شور داده شد. آماده سازی و جمع آوری همه چیز ضروری یک روز طول کشید. آکواریوم BOYU-550 و کابینت اصلی آن خریداری شد. در مورد آکواریوم، توصیفات زیادی در اینترنت وجود دارد که با واقعیت مطابقت دارند. نور کم است، صدا زیاد است، اما خریدم، راه اندازی کردم و فرصت دارم پشیمان شوم)) کابینت کاملاً بد است، در هر کارگاه برشام دی اف، چندین برابر بهتر، محکم تر، زیباتر و ارزان تر ساخته خواهد شد، اما «خواستن» در همین لحظه کار کرد..... نمک و سایر مواد شیمیایی را از Seachem گرفتم، چرا این برند؟ نزدیکترین بود + در اینترنت نظرات مثبتی در مورد آن خواندم. سنگ تا کنون فقط خشک است، 14 کیلوگرم، زنده در مینی وجود دارد و چند کیلوگرم دیگر هم خواهم خرید. به خوبی درک می کنم که همه کارها را به درستی انجام نداده ام، اما ببینیم چه چیزی از این بی