• میخواهم بیشتر انجام دهم.۴۲

• Amber6362

تحیت به همه! مدت زیادی در مورد حجم بیشتر رویا پردازی کرده بودم، فکر می کردم می توانم پس انداز کنم، جمع آوری کنم و غیره. اما همانطور که معمولاً اتفاق می افتد - در بحرانی ترین لحظه، زندگی شاه بازی خود را از آستین بیرون می آورد (به شکل یک آچار فرانسه و اصلاحات خود را اعمال می کند). یک آکواریوم 170*50*50 سفارش دادم، قصد داشتم لوازم ارزان قیمت چینی (جریان، بازگشت، چراغ ها، فیلتر و...) را تهیه کنم، اما ناگهان "بوم" - در نتیجه مجبور خواهم بود مدت زیادی برای راه اندازی صبر کنم. می فهمم که همه چیز درست نیست، اما قصد عقب نشینی ندارم، به آرامی "ارتفاع را خواهم گرفت". به مرور تجهیزات، سنگ و... اضافه خواهد شد. از انبارها و کمدها، مقداری لوله جمع آوری کردم و با دوستم قاب را جوش دادم، دوست دیگری دوورق صفحه ام دی اف شوروی قدیمی را هدیه داد (برای زیرسازی و در نهایت پوشش میز). "بدون دوستان من کمی، اما با دوستان زیاد!" (از۳۰.۱۲.۲۰۱۱)۱۵۰ لیتر آب را شور کردم و محتویات فیلتر (۷۰ لیتر آب، ۵ کیلوگرم شن، سنگ های زنده، گیاهان آکواریومی، گرمکن و فیلتر) را منتقل کردم. دو عدد آتمان ۲۰۳ با اسفنج ها را قرار دادم تا رسوبات را جمع کنند. روز بعد، آکواریوم قدیمی به میز جدید منتقل شد تا برای سال نو چندان زشت به نظر نرسد - با پرده قدیمی حمام پوشانده شده بود (به دلیل عدم فرصت برای انتقال بهویلا). دیروز اسپری رنگ قدیمی را بیرون آوردم و کمی صفحه ام دی اف را رنگ کردم (قبلاً استفاده شده بود - سوراخ های پیچ و غیره - چندان خوب به نظر نمی رسید). کمی بعد (در این موضوع کلمات "با گذشت زمان"، "بعداً" و غیره به طور مکرر استفاده خواهد شد، متأسفانه به طور دیگری نمی توان) فیلتر را وصل خواهم کرد، تجهیزات را جمع خواهم کرد و ... نظم را برقرار خواهم کرد، اما به