-
Elijah7048
آغاز اینجا همانطور که انتظار میرفت، بسیاری از سوالات در لحظه راهاندازی برطرف شد، اکنون این یک آکواریوم دریایی در حال بلوغ با ویژگیهای خاص خود است و میتوان گفت زندگی در آن شکل گرفته است. در این موضوع لحظات بلوغ آکواریوم، رویدادهای شاد برای هر آکواریومدار و حقایق غمانگیز را منعکس خواهم کرد. و به طور خلاصه، چگونه شروع شد. یک آکواریوم دریایی BOYU TL 550 128 لیتری، نمک و بستر خریداری شد. 100 لیتر آب از یک آکواریوم فعال گرفتم، آب خود را با نسبت 34-36 گرم در لیتر مخلوط کردم، 50 به 50 ترکیب کردم، دو سنگ دریای سیاه را به عنوان پایه قرار دادم که بعداً 7 کیلوگرم سنگ زنده روی آنها نصب شد. علاوه بر این یک پمپ جریان (چینی) 3000 لیتر در ساعت نصب کردم. برنامه ریزی کردهام که Voyager2 با کنترلر نصب کنم. در حال حاضر در آکواریوم زندگی میکنند: - یک عدد Chrysiptera parasema - سه عدد Trochus و یکی دیگر که از دریای سرخ آورده شده - میگوی بوکسر - یک بوته مادری Xenia - Euphyllia کوچک - Discosoma - Rhodactis - Zoanthus. از همه کسانی که در راهاندازی آکواریوم به من کمک کردند بسیار متشکرم و امیدوارم به همکاری ادامه دهیم. بله، بودجه راهاندازی کامل به همراه موجودات زنده 7851 بود.