• زنده سازی مجدد د

• Stephanie9175

این پیش‌زمینه: من یک آکواریوم Resa‌n-400 داشتم. آکواریوم خوبی بود، اما بخش پشتی آن به طرز بی‌فایده‌ای طراحی شده بود و بیشتر برای جمع‌آوری زباله تا فیلتراسیون استفاده می‌شد. یک پمپ هوای معمولی در آن جا نمی‌گرفت (و آنهایی که جا می‌گرفتند، نسبتاً پر سر و صدا بودند) و فضا بدون استفاده باقی می‌ماند. یا شاید فقط من نمی‌خواستم خلاقیت به خرج دهم و دست و پا بزنم. و اخیراً شخصی پیدا شد که می‌خواست Resa‌n را بخرد. من مقاومت زیادی نکردم و آکواریوم را فروختم. با خریدار توافق کردیم که او منتظر بماند تا من جایگزینی پیدا کنم. جایگزین دیروز ظاهر شد. با استفاده از تعطیلی ناگهانی، تصمیم گرفتم دوباره راه‌اندازی کنم. نتیجه: حجم آکواریوم جدیدناخالص تقریباً 60 لیتر است. پمپ‌ها: Hydor Koralia nano و Vortech MP10ESw. پمپ هوا Aqua Medic Blue 500. چراغ فعلاً 70 وات جیوه‌ای است که قرار است با LED جایگزین شود. آب، سنگ‌های زنده و ماسه از Resa‌n قبلی استفاده شده است. آب تازه اضافه شده چون آب قبلی کافی نبود. هنوز مرجان‌ها را کاشت نکرده‌ام و منتظر فرآیند بلوغ هستم. ماهی‌ها: 2 اوسلاریس و یک ماهی‌آژدها. حالا اسلایدها: چگونه ب