• 600 لیتر. نمی توانم تصمیم ب

• Debra

بنابراین. اصلی دارم: 1. آکواریوم در اتاق خواب. 600 لیتر. دیوار پشتی 1800 میلی متر، جلویی 140 میلی متر. گوشه چپ مورب است (چیزی شبیه به یک تراپز یک طرفه). 2. بلافاصله پشت دیوار (در حمام) کنسول با آکواریوم وجود دارد که به راحتی می توان آن را به یک سمپ تبدیل کرد. 3. میل دارم اینجا یک دریا بسازم. 4. بسیار مهم! همسر من موافقت کرده است. اما اینجا استثناهایی وجود دارد که شک و تردید در پروژه را ایجاد می کند: الف) سکوت در شب و نسبتاً سکوت در طول روز (در اتاق خواب میز کار همسرم قرار دارد که او در آنجا کار می کند). از صدای پمپها می ترسم. ب) دمای هوا. نصب پمپ گرما به معنای گرم کردن کل اتاق است. در این اتاق کولر هوا وجود دارد، در اصل... راه حل هایی که می بینم: الف) در شب می توان پمپ ها را به حالت شبانه تغییر داد و جریان آب را بدون صدا کرد، درست است؟ ب) آیا امکان دارد هوای گرم از لامپ ها را به حمام (مستقیماً به لوله تهویه) هدایت کرد؟ و لامپ های فلورسنت را در پوشش قرار داد (به راحتی 6-8 * 80 وات خواهد شد)؟ ... یا یک آکواریومماهی با حداقل نور و غیرهایجاد کرد؟ آیا کسی عکس های آکواریوم هایماهی بدون آلودگی دارد؟ماهیگیران، راهنمای