• ‌بر روی یک سیستم باظرفیت تقریبی۵۰۰ لیتر کار می

• Beth3383

سلام به همه شرکت کنندگان در انجمن. تصمیم گرفتم یک دریای کوچک داشته باشم. در حال تعمیر آپارتمان هستم و به طور موازی با آکواریوم دریایی کار می کنم. برای من این پروژه 1 تا 2 سال طول می کشد. چارچوب آن راساختم (لوله پروفیل 60 در 30) و با مطالعه انجمن، آن را برای دریا اصلاح کردم. لوله کشی فاضلاب را انجام دادم، یک ثابت کننده الکترونیکی 3 کیلووات خریدم (به یک دستگاه پشتیبان بدون وقفه نیاز داشتم)، پنی از الکساندر آ را تهیه کردم که داستان جداگانهای دارد، پمپ برگشتی آتمان 3300 با زمان Hydor Seltz L40 و 2800 لیتر در ساعت. یک اسمز معکوس خانگی دارم که می خواهم آن را بهبود بخشم یا یکی دیگر بگیرم. در پشت چارچوب، فضایی بهابعاد 50 در 15 سانتی متر و5 سانتی متر بالاتر از آکواریوم وجود دارد که می خواهم برای سیستم سرریز و چیزهای دیگر استفاده کنم. برای تهویه، در دیوار سوراخیایجاد کردم و در قسمت سامپ شیشه ها را برای آکواریوم 120-65-65 برش دادم. هنوز درباره موجودات زنده تصمیم نگرفته ام، فکر می کنم حداکثر 5 ماهی و کمی موجودات نرم بگیرم. بعد از مطالعه انجمن و ادبیات، سردرگم شده ام و برای سیستماتیکتیک کردن دانش و دریافت توصیه ها، این موضوع را مطرح کردم. در مرحله سرریز-بازگشت گیر کرده ام و در یک ماه گذشته نتوانسته ام تصمیم بگیرم. فکر می کنم 4 سوراخ برای لوله ها در دیواره پشتی ایجاد کنم: 2 تا 25، 1 تا 32 و 1 تا 20میلی متر تا در صورت نیاز بتوانم کلاهک های مختلفی را تعویض کنم و مشخصات متفاوتی به دست آورم. امیدوارم به من توصیه هایی بدهید. مو