• دریای من در

• Bridget

رؤیای دریا به حقیقت پیوست! من Resun DMS-500PL را خریداری کردم - نور از نظر کمیت و کیفیت تغییر نکرده است - همه چیز استاندارد است. تنها چیزی که تغییر کرده است: تغذیه هر لامپ به یک پریز جداگانه متصل شده که به تایمر وصل است. سؤال اول: چه زمانی بهترین زمان برای روشن کردن لامپها است؟ - پمپ داخلی (می توان آن را اینگونه نامید؟) نیز تغییر نکرده است. در قسمت اول اسفنج، در قسمت دوم پنینک (هنوز به TMC V2Skim 120 متصل نشده است)، در قسمت سوم توپ های پلاستیکی + حلقه های سرامیکی، در قسمت چهارم پمپ استاندارد (قصد دارم آن را با چیزی قدرتمندتر و کم صداتر جایگزین کنم). چه چیزی را در پرکننده ها پیشنهاد می کنید تغییر دهید؟ - پمپ گردش، Hydor Koralia Nano New، 900 لیتر در ساعت. 2 عدد - شن آراگونیتی سفید NATURES OCEAN - نمک Reef salt AC - گرم کن JAGER، 100 وات - ارئومتر-دماسنج شناور BOYU GS-02 به نظر چیزی را فراموش نکرده ام. در تاریخ 03.09.11 شوری اضافه شد و در تاریخ 08.09.11 15 کیلوگرم سنگ زنده به من رسید - به نظر من زیاد است برای یک Resun، اما چه کاری می توان کرد که آنها را دوباره به مسکو ارسال نکنم. در روز شنبه به فکر خواهم بود که سنگ ها را چگونه در آکواریوم جای دهم. عکس ها در تلفن