• زمان راه اندازی آکواریوم 250 لیتری را به من کمک کنید و راهنمای

• Heather

من همیشه آکواریوم آب شیرین داشتم و مدت‌ها بود که آرزوی داشتن آکواریوم آب شور را در سر می‌پروراندم، به‌ویژه بعد از دو سفر به مصر. اما وقتی یک بار تجربهٔ آب شور را داشتم، کاملاً دیوانهٔ آن شدم. می‌خواهم یک آکواریوم آب شور ۲۵۰ لیتری (۱۰۰*۵۰*۵۰ طول*عرض*ارتفاع) راه‌اندازی کنم. قطعاً می‌دانم که این سرگرمی ارزان نیست، اما هر کدام از شما تجربه‌ای در رابطه با تجهیزات و موجودات زنده دارید، یعنی اینکه从哪里 می‌توان با قیمت مناسب خرید کرد و پول را برای تجهیزات گران‌قیمت هدر نداد. نکات زیر برای من جالب هستند: ۱. آیا ساختن بخشی از آکواریوم با شیشهٔ اولترا شفاف منطقی است؟ ضخامت لازم شیشه برای دیواره‌های جانبی و کف چقدر باید باشد؟ چه کسی می‌تواند آن را بسازد؟ در صورت امکان، حجم لازم سامپ (sump) و یک نقشه را بگویید. ۲. چند کیلوگرم substrate (بستر) لازم است؟ دقیقاً چه چیزی بهتر است: ماسه یا خرده‌سنگ مرجانی؟ ۳. در حد معقول به چند کیلوگرم سنگ خشک ریف (S.R.K) و سنگ زنده (J.K) با نسبت‌های لازم نیاز دارم و从哪里 می‌توان با قیمت مناسب خریداری کرد؟ ۴. فکر می‌کنم یک چراغ ۲۵۰ واتی Sylvania CoralArc 1MH و یک لامپ T5 Sylvania Coralstar FHO 39W به همراه یک لامپ T5 آکتینیک ۳۹ واتی استفاده کنم. آیا این مقدار نور کافی خواهد بود؟ و می‌خواهم دو فن برای خنک‌کردن آب در تابستان داخل درپوش نصب کنم + یک فن هم برای داخل کابینت، برای سامپ، می‌خواهم. ۵. به تجربهٔ شما، چه کسی درپوشی با نسبت قیمت به کیفیت خوب می‌سازد؟ ۶. برای اسکیمر (پنیک): آیا باید حتماً اسکیمر کارخانه‌ای باشد یا افرادی هستند که اسکیمرهایی با کیفیت مشابه تولید می‌کنند؟ از اینکه وقت می‌گذارید و اطلاعات را در اختیار من می‌گذارید، از شما متشکرم. منتظر پاسخ و راهنمایی‌های شما هستم.