• این هم من، دریانورد :)

• Stuart

به همه سلام! اگرچه دریا از ابتدا مرا جذب می‌کرد، اما پیچیدگی فرآیند مرا ترساند، بنابراین یک سال پیش تصمیم گرفتم تانگانیکا را راه اندازی کنم - که از آن پشیمان نیستم - ماهی‌های تروفی شگفت‌انگیز با رفتار بسیار جالب هستند. اما رویا رویاست - و نمی‌توان آن را فراموش کرد. در هر صورت، بعد از جستجوی زیاد در اینترنت و مطالعهادبیات، تصمیم گرفتم این قدم دشوار را بردارم (قبلا همسرم را آماده کرده بودم - فکر می‌کنم همه من را درک می‌کنند). فضایایی در آپارتمان پیدا کردم (آخرین فضا) باابعاد 60×60. در آنجا تصمیم گرفتم یک مخزن 60×60×60 قرار دهم. قاب فلزی با گوشه‌های 20×40 و تخته فیبر مقاوم در برابر رطوبت 18 میلی‌متری بین آنها. با گذشت زمان، از بیرون آن را با شیشه رنگی می‌پوشانم تا مانند اولین آکواریوم باشد. در مجموع، درابتدا چنین چیزی به دست آمد. از آنجایی که هنوز سنگ‌های زنده در دسترس نیستند، در انتظار تکمیل هستیم، و انتظار کسل‌کننده است، بنابراین به توصیه یودا (تشکر بزرگ و سپاس برای صبرش) تصمیم گرفتیم سنگ‌های مرجانی خشک بگذاریم و اوسیلاریس‌ها را مستقر کنیم و قبلا از باکتری‌ها برای راه‌اندازی استفاده کنیم. سپس ممکن است عجله کرده باشم (درست زمانی که به مرخصی رفتم) و دو دکتر را اضافه کردم. برای موجودات زنده و کرم‌ها از پاپسوی سپاسگزارم. همراه با کرم‌ها، چیزی نامفهوم نیز وارد شد - اگر زحمتی نیست، می‌توانید به من بگویید آن چیست؟ تقریبا هیچ چیز را اندازه‌گیری نکرده‌ام، زیرا هنوز چیزی برای اندازه‌گیری وجود ندارد - اما آنچه می‌دانم این است که pH 8. 8.01 و شوری 1.024 است. به نظر می‌رسد همه چیز خوب پیش می‌رود - در انتظار سنگ‌های زنده هستیم و به توسعه خوب