-
Kendra2262
آغاز ساخت آن کجاست؟ اکنون شروع به فکر کردن درباره آنچه باید انجام دهم کردهام! اگر وقت و تمایل به کمک در ساخت یک دریای کوچک دارید، از همه می خواهم که باارائه مشاوره به من کمک کنند. فکر می کنم باید یک سامپ بسازم، سؤال اینکه چه تجهیزاتی را باید بخرم؟ و می خواهم آنها را ازeBay تهیه کنم، از فورم ها خوانده ام که باید از کجا شروع کنم، آماده ام که تمام عکس هایساخت را به اشتراک بگذارم. می خواهم مرجان های نرم، نمو و میگوها در آن داشته باشم! آیا در مسیر درست حرکت می کنم؟ اندازه سامپ چقدر باید باشد و چه نوع بستری می خواهم؟ چگونه می توانم آکواریوم را از آب شیرین قدیمی پاک کنم؟ می خواهم الکترونیک نصب کنم تا تقریباً همه کارها را خودش انجام دهد! خود آکواریوم چگونه است؟ می خواهم در میانه آن یک سامپ (یا سپم، هر کدام درست باشد) ایجاد کنم که در آن میگو و سایر موجودات زنده باشند! در اطراف آکواریوم هم سوراخ هایی برای لوله ها وجود دارد که باید چگونه آنها را جاسازی کنم و چه تجهیزاتی را باید نصب کنم؟ اگر ممکن است، لطفاً مواردی مانند گران، پیچیده، امکان پذیر نیست، کسی دیگر آن را راه اندازی خواهد کرد و یا جمع آوری پول زیاد را نادیده بگیرید. من همه چیزه چیز را می دانم و درک می کنم، فقط از شما کمک و مشاوره می خواهم! به عنوان تشکر، پس از پرورش می توانم موجودات زنده را با شما به اشتراک بگذارم و عکس هایی که با تلفن گرفته ام را ن