• دریای کوچک من (رسون دی‌ام‌اس ۵۰۰پی‌ال)

• Jeffery

روز بخیر! من موضوع خودم رو در این انجمن شروع می کنم و امیدوارم از پشتیبانی، راهنمایی و درک شما برخوردار بشم. من تازه وارد در دنیای دریایی هستم، به اصطلاح یک ناوگل‌ام. آکواریوم Resun DMS 500PL رو راه اندازی کردم. نورش همون نور استاندارد هست و تغییرش ندادم (البکه خیلی دلم می خواد)، چون هنوز چیز زیادی در این مورد نمی دونم (ولی دارم یاد می گیرممممم). تمام خروجی های اضافی بخش نمایشی آکواریوم رو چسبوندم و تخلیه به سامپ از طریق سوراخ زهکشی بالایی انجام می شه. تجهیزات: دو پمپ برگشت Resun 500L/h (خروجی پایین) و Hydor 1120L/h (خروجی بالا)، پمپ جریان Hydor Koralia Nano، پروتئین اسکیمر Resun SK-05. به نظر یه چیزی رو هم خارج می کنه، اگرچه هنوز موجودات زنده زیادی ندارم. خوب، همه چیز رو به ترتیب می گم: ترموستات Atman 100W برای احتیاط، نمک Aquarium Systems Instant Ocean، تست Red Sea Reef Lab، بالینگ Red Sea Reef Grow Kit (هنوز استفاده نکردم). سامپ: ۴ بخش. بخش اول: چاه تخلیه، حدود ۲ تا ۲.۵ کیلوگرم سنگ زنده (Live Rock) گذاشتم. بخش دوم: در حال حاضر ترموستات اونجاست (بعداً اسکیمر می ذارم). بخش سوم: پروتئین اسکیمر (قصد دارم ریفوجیوم آلگا بسازم). بخش چهارم: پمپ های برگشت. بخش نمایشی: ماسه زنده آراگونیت ۹ کیلوگرم از برند NATURES OCEAN، سنگ زنده (Live Rock) فعلاً ۵ کیلوگرم، به زودی بیشتر می خرم. موجودات زنده: دو تا استرومبوس، یک تروکوس، هفت تا زوآنتید، یک دیسکوس آکتینیا، یک تکه کلاولاریا (ممکنه در اسم اشتباه کنم)، یک کرم بادبزنی (می دونم عجله کردم)، و یک سری موجودات ناخوانده (ستاره دریایی، خرچنگ چشم‌دوربین، افیورویدهای کوچک به نظرم، کرم‌های کوچک و حدود ده تا آیپتازیا). عکس‌ها رو عصر برای شناسایی ارائه می دم.