• دالان دریای

• Joshua

این استترجمه فارسی متن شما: من هم تصمیم گرفتم درباره دریای کوچک خودم بنویسم تا افراد باهوش آن را نقد کنند و بهتر شود. اینایده را در بهار سال گذشته داشتم، چند ماه انجمن های مربوطه را بررسی کردم و در 7 ژوئن 2008 شروع به آماده سازی کردم.20 کیلوگرم سنگ خشک از مرکز آکواریوم داری قرار دارار داده شد و باکتری استارترردسی پروتوباک اضافه شد. یک هفته بعد 10 کیلوگرم سنگ زنده از فروشگاه آ. اضافه شد و کمی بعد دوباره 20 کیلوگرم سنگ خشک. اکنون دیگر به خاطر نمی آورم که هر کدام در کجا قرار گرفتند. آکواریوم باابعاد 90/57/60 سانتی متر است و تمام فضای موجود به حداکثر استفاده رسیده است. قاب فلزی میز را خودم در محل کار با دوستانم جوشکاری کردم و با تخته OSB از اپی سنتر روکش کردم. خود آکواریوم و سمپ را نیز بعدا خودم چسباندم و آکواریوم را با مدل ساخت داخل تعویض کردم که از کیفیت آن راضی هستم. سمپ سه بخشی شامل اسکیمر، جلبک خوار و برگشت آب است. در تجهیزات، چراغ SunSun 90 سانتی متری، لامپ هالوژن اصلی، دو لامپ T5 و دو عدد لامپ اکتینیک آکوامدیک وجود دارد. دو پمپ جریان، یکی SunSun 101 و دیگری پمپ Resun WaveMaker. متاسفانه میله فلزی پمپ SunSun خوردگی پیدا کرده بود اما با کمی خلاقیت دوباره به کار اف کار افتاد. در برگشت آب، پمپ چینی هایلیا 1700 لیتری نصب شده که عملکرد خوبی دارد. قصد دارم آن را با مدل جدیدتر تعویض کنم اما فعلا اولویت نیست. اسکیمر از نوع اصلاح شده اکتوپوس است و در سمپ، چراغ کم مصرف 32 وات نصب شده که قصد افزایش آن را دارم. برای شروع همین مقدار کافی است، می توانید سوالات خود را بپرسید و کمی هم نقد کنید. چند عکس نیز پس از نقل مکان به آکواریوم جدید پیوست ش