-
Wendy2244
شب بخیر. من هم تصمیم گرفتم در این انجمن مشارکت کنم. کمی ناوطنی به نظر میرسد. ابتدا میخواهم از همه کسانی که در راه اندازی این سیستمی که به زودی یک سال میشود، کمک کردهاند، تشکر کنم. تشکر ویژه ازری تکاچ که در ایجاد صخره در مرحله اولیه (و نه فقط در مرحله اولیه) کمک ارزشمندی ارائه داد، و تیم سرگئی ا. که زیستگاه عالی را برپا کردند. توضیحات اولیه در اینجا آورده شده است: توصیف کوتاهی از سیستم: اندازه - 1600x650x700 (ارتفاع) + سامپ + منگروو (اما درباره آن بعداً) نور - 3 مگاوات 250 وات ریفلاکس 12000K + 2 آکتینیک T5 از فاونا مارین جریان - 2 تیونزا با کنترلر + سان-سان 5000 (برای جریان هوا) اسکیمر - با تزریق بکت، ساختری تکاچ. پس از تعویض پمپ بهریسان PG-10000 - واقعاً "فوق العاده" شد در سیستم تقریباً 100 کیلوگرم سنگ زنده + 20 کیلوگرم سنگ زنده در منگروو. در آکواریوم شن آراگونیتی زنده - 5 سانتیمتر، در سامپ - 9 سانتیمتر، در منگروو - گل معدنی و شن آراگونیتی. در سیستم در فیلتر کانیستری 4 اونس چمی-پور الیت + پوریژن وجود دارد. راکتور کلسیمریف اکتوپوس با اشتهای این سیستم کنار نمیآید، بنابراین از فاونا مارین استفاده میکنم. و کمی عک