-
Diana3118
این اولین تجربهی من در زمینهی آکواریوم آبشور است. قبل از این، برای مدتها آکواریوم آبشیرین داشتم و در حال حاضر هم یک آکواریوم ۲۰۰ لیتری آبشیرین دارم. راهاندازی این آکواریوم در چهاردهم ژوئیه بود. حجم آکواریوم ۲۸۵ لیتر است و سامپ آن ۸۰ لیتر. چراغها Hagen GLO، یک لامپ ine-GLO 54W و یک لامپ Life-Glo 54W هستند. از اسکیمر Super Skimmer up 125GL استفاده میکنم. در حال حاضر ۱۸ کیلوگرم ماسهی زنده، ۳۶ کیلوگرم ماسهی معمولی و ۳۰ کیلوگرم سنگ زنده دارم. سطح آمونیاک و نیتریت صفر، نیترات ۱۰، KH بین ۱۴.۴ تا ۱۴.۱ (با تست سالیت اندازهگیری شده)، pH برابر ۸.۳، کلسیم ۴۹۵، فسفات ۰.۴، دما ۲۸ درجه، شوری ۱.۰۲۳ است. راستی، ماهیها را روزی دو بار غذا میدهم. هنوز مرجان را غذا ندادهام، به من توصیه کردند که چند بار در هفته آن را با پاشیدن غذا مستقیماً روی خودش تغذیه کنم. یک مرجان Caulastrea furcata خریدهام. دربارهاش با دقت خواندم، به نظر بیآزار میرسد. در حال حاضر آن را روی بلندترین نقطهی سنگها گذاشتهام چون نور من هنوز کم است تا برایش تاریک نباشد. در حال حاضر نور من شامل دو لامپ T5 54 واتی (یکی سفید و یکی آبی) است. دارم دنبال یک چراغ بیشتر هم میگردم. دو تا میگو، شش تا خرچنگ نعلاسبی، دو تا دلقکماهی اوسلاریس، یک ماهی سگماهی با اندازهی متوسط که احتمالاً حدود ۸ سانتمتر است، و دو تا ماندارینماهی پاستل کوچک (Synchiropus ocellatus) دارم. اول فقط یکی بود، فکر میکنم باید یک جفت برایش بخرم. به نظر میرسد که جفتها بهتر زندگی میکنند. به نظر میرسد همه حالشان خوب است. اینجا دو سؤال پیش آمد: چطور مرجان را غذا بدهم و جایگذاری آن کجا بهتر است؟ ظاهراً چسباندن آن با چسب بهتر است. یک سؤال دیگر هم دربارهی شوری و KH دارم. به من توصیه کردند که شوری را تا ۱.۰۲۵ بالا ببرم. گفتند پایینتر از این سطح، هیچچیز زنده نمیماند.