• لآکوا

• Lisa

سلام به همه! قصد دارم چنین سازه ای را راه اندازی کنم. یک آکواریوم قدیمی از پلکسی گلاس (162x53x60v) و چند آکواریوم100 لیتری (85x40x35v) در دسترس است. به دلایلی نمی توان به میز زیر آکواریوم دست زد. همچنین احتمال نقل مکان به محل جدید وجود دارد که ممکن است فردا یا سه سال دیگر اتفاق بیفتد. محدودیت بودجه ای نیز وجود دارد و بودجه راه اندازی 250 واحد پول است. در مجموع، ایده تقریباً این است: راه اندازی یک سیستم آزمایشی، یادگیریادگیری کار با سیستم های تخلیه و پر کردن، و نه فقط به آکواریوم خالی خیره شدن. قرار است از کوچکترین و آسان ترین مرجان های نرم، چند میگو و دو-سه ماهی کوچک نگهداری شود. در آکواریوم بالا سمت چپ جلبک ها خواهند بود، وممکن است در پایین هم باشند. میل شدیدی برای داشتن آکواریوم عاری از پمپ ها و غیره وجود دارد. برای تخلیه قصد دارم دو پمپ نصب کنم. برای تخلیه، اولین چیزی که به ذهنم می رسد،ایجاد یک سوراخ 5 سانتی متری و اتصال آن به لوله تخلیه دستشویی است. یا می توان یک سینی تخلیه را به بیرون چسباند (اختلاف ارتفاع بین مخزن اصلی و بالا سمت چپ بیشتر از 20 سانتی متر نیست). هرگونه توصیه ای در مورد سازماندهی تخلیه و به طور کلی، بسیار مورد استقبال است