• آکواریوم دریای سیاه

• Adam

روز بخیر، عزیزان علاقه‌مند به آکواریوم‌داری دریایی! اگر کسی آکواریومی با حیوانات دریای سیاه دارد، لطفاً پاسخ دهید. آکواریوم من: 162x53x60، از شیشه اکریلیک. تجهیزات: فیلتر مرطوب و خشک دست‌ساز با حجم حدود 5 لیتر، روی آکواریوم قرار دارد، پرکننده - مرجان خرد شده، پمپ آب - آتمن 2000 از طریق اسفنج فومی، جداکننده کف داخلی دست‌ساز با دو پخش‌کننده چوبی، دو پمپ همزن آتمن 1100. نورپردازی: TLD95036w، LD40 (2 عدد). پارامترها: شوری 28 پرمیله، نمک دست‌ساز، افزودنی مارین ویت پلاس، آب را تست نمی‌کنم. سنگ‌ها: سنگ آهک دریای سیاه، بخشی از سنگ‌ها به سفارش در بشکه‌ای با آب آورده شده‌اند. حیوانات: سگ‌ماهی-سفینکس-حدود 30 عدد، میگوها-حدود 30 عدد، حلزون‌ها-حدود 15 عدد، آکتینی‌ها-حدود 10 عدد، صدف‌ها، حلزون‌ها، جلبک‌های آهکی قرمز. آکواریوم در ژوئیه 2004 راه‌اندازی شد و در پایان سپتامبر پر شد. حیوانات را خودم در روستای ماهی‌گیری گرفتم. بودند: یک ماهی کوچک بسیار زیبا (احتمالاً بچه‌ی ماهی گوربایی روشن) - شروع به رشد سریع و خوردن سایر ساکنان کرد، بچه‌های سبز-مشکل مشابه، سوزن‌ماهی-پس از 4 ماه به دلیل ضعف مرد، صدف‌ها به تدریج به همین دلیل در حال انقراض هستند، اما نمونه‌های جداگانه هنوز زنده‌اند. با احترام.