-
Julie
هیچکس تا به حال سعی نکرده است که مرواریدها را نگهداری کند؟ اخیراً کمی از آبهای آزوف را با خود آوردم، آنها را در یک سیلندر شیشهای با اسپری قرار دادم، آب را از آکواریوم دریایی خودم گرفتم، ۱/۳ از حجم را با ۲/۳ آب اسمز رقیق کردم تا تقریباً شوری آبهای آزوف را به دست آورم. کمی اشتباه کردم، حدود ۱۵ پرمیله شد، اما آنها راضی هستند، میتوانم کمی دیگر آب اسمز اضافه کنم. با یک تور محکم مرواریدها را از آب کدر آزوف به آنجا منتقل کردم، به طور تصادفی چند استرپتوcephal زنده هم به آنجا رفتند. تا حالا همه چیز خوب است و واقعاً عالی به نظر میرسند، در دریا آنها در شب وقتی از آب بیرون میآوردم، به رنگ سبز فسفرسانس میزدند، اما جالب است که چگونه میتوانم فیلتر کردن و تغذیه را بهتر سازماندهی کنم و چقدر میتوانم آنها را نگهداری کنم؟ همچنین سوال این است که کدام یک از ماکروفیتهای معمولی در آکواریوم دریایی میتوانند به شوری دریای سیاه یا حتی شوری آزوف سازگار شوند؟ تا حالا دارم سعی میکنم که کائولرپوی انگور، پروفیرا، بوتریوکلاژیا و هتومورف را در ۲۰ پرمیله نگهدارم. پروفیرا تقریباً بلافاصله از بین رفت، بقیه تحمل میکنند، اما رشد آنها به وضوح تحت فشار است.