-
Helen
در آکواریوم با سنگ، گاماروسها به تعداد زیاد ظاهر شدند. در ابتدا نگران بودم که هیچکس در آکواریوم من آنها را نمیخورد، زیرا هنوز هیچ موجود زندهای که از آنها تغذیه کند وجود ندارد. اما این همه ماجرا نیست! نتایج مشاهدات من از این موجودات!!! میدانم که آنها به عنوان پاککننده عمل میکنند، اما به دلیل عدم وجود موجودات زنده و به تبع آن عدم وجود غذا، این هیولاها ابتدا به یک کلونی کوچک (در نامش مطمئن نیستم - پارازوانتوسها) حمله کردند و اجازه ندادند که این کلونی بیچاره به مدت ۳ روز شکوفا شود، پس از آن من تمام کلونی باقیمانده را به سامپ منتقل کردم. اما آنها در اینجا متوقف نشدند! شروع به خوردن آپتازیا کردند! (به چشمانم باور نکردم) این هیولاها، پای پایینی را که به شکل شاخک است (نمیدانم چگونه درست نام ببرم) میگیرند و بدون هیچ شرمی آن را در عرض چند دقیقه میخورند. بعد از چنین وعدههای غذایی، ظاهر آپتازیاها چندان جذاب نیست. ستونهایی با شاخکهای سیاه و خورده شده باقی ماندهاند. شاهد کاملترین بیادبی بودم - گاماروس به آپتازیا ترسیده (که جمع شده بود) برخورد کرد و بدون هیچ تردیدی شروع به خوردن آن کرد. تمام آپتازیاها را صید کرده و به آکواریوم جدیدی که به طور خاص برای آنها و همچنین برای ایکا ساخته شده بود منتقل کردم (آنها را دوست دارم - دستم به رها کردن آنها برای شنا در اعماق کانالی نمیرسد).