• صدف (تریداکن)

• Johnny

همکاران، لطفاً در مورد منبعی برای نرم‌تنان فیلترکننده کمک کنید. من در جهت نادرستی جستجو می‌کنم (پارامترهای مختلفی را امتحان کردم، حتی مانند تریداکنه، اس‌ال تریداکنه و غیره). یک سنگ با توباستری دارم. از پایین – تقریباً صاف و شکسته است. از بالا – نیم‌کره است. در وسط – طرحی شبیه به تریداکنه چسبیده. آن را در آکواریوم قرار دادم و شروع به "غذا دادن و تحریک کردن" کردم. در عرض چند روز، مرجان شروع به افزایش در پلیپ‌ها کرد و کنار آن بچه‌های کوچک جدیدی را رها کرد. بعد از یک هفته متوجه شدم که سنگ، بر اساس طرح "آل-تریداکنه" به اندازه ۲-۳ میلی‌متر باز شده است. فکر کردم شاید در جایی فشار آورده‌ام، وقتی که آن را روی زنده‌سنگ‌ها قرار می‌دادم. یک هفته دیگر مجبور شدم مرجان را جابجا کنم. متوجه شدم که شکاف ناپدید شده و بسته شده است. تصمیم گرفتم پیگیری کنم. صبح دوباره شکاف وجود داشت و در آن مانیته‌ای به رنگ شیری دیده می‌شد. نور را تاباندم – درون آن چیزی شبیه به شانه، از نوع مژه‌ای به ضخامت ۱ میلی‌متر بود. به نور به صورت ناپیوسته واکنش نشان می‌دهد – گاهی بسته می‌شود و گاهی فقط کمی فاصله را کاهش می‌دهد. ببخشید که عکس کیفیت خوبی ندارد، زاویه بسیار نامناسبی است و نمی‌توانم تلفن را به شیشه بچسبانم. آیا کسی نرم‌تنان از این نوع داشته است؟ با چه چیزی تغذیه کردند؟ چقدر توانستند نگه‌دارند؟ (تخلیه ۳ر – چه چیزی در سیستم بعد از مرگ بود؟) متشکرم!