• مشکل با آکتینیا. هتراکتیس کریسپا

• Helen

پیش‌زمینه. آکواریوم حدود ۳ ماهه، حجم ۳۴ لیتر. پارامترهای آب: نیتریت‌ها- ۰ فسفات‌ها- ۰ PH - ۸.۰ تست‌های دیگری وجود ندارد. هر هفته ۷.۵ لیتر آب تعویض می‌کنم. دما ۲۵-۲۶ درجه سانتی‌گراد. چگالی ۱.۰۲۴. نور ۲ وات به ازای هر لیتر، ۵۰/۵۰ آکتینیک و ۱۰ هزار لومن روزانه. مشکل این است که آکتینیا بعد از جابجایی به آکواریوم من کمی سفید شده و از خود لایه‌ای از مخاط ترشح کرده است. من او را هفته‌ای یک بار تغذیه می‌کردم. حالش روز به روز بدتر می‌شد. او مدام در یک جا می‌خزید و تکان می‌خورد... دو هفته پیش، بعد از گشت و گذار در سایت‌های خارجی، اطلاعاتی پیدا کردم که می‌گوید کریسپا که بخشی از زوگزانتل‌هایش را از دست داده باید هر روز تغذیه شود تا به طور کامل بهبود یابد. من هم همین کار را در دو هفته گذشته انجام می‌دهم. آکتینیا حالا خیلی بهتر شده است. اندازه‌اش بزرگتر شده و شروع به بازسازی زوگزانتل‌ها کرده است. اما! او در یک جا دراز کشیده و حتی قصد ندارد به سنگ‌های زنده (زنده‌سنگ‌ها) بچسبد. فقط دراز کشیده است... شب‌ها تا نیمه باز می‌شود. صبح‌ها کمی نور از پنجره به آکواریوم می‌تابد - این‌گونه او صبح‌ها قبل از روشن شدن نور به نظر می‌رسد - و این‌گونه دو ساعت بعد از روشن شدن نور - سوال این است که من این‌گونه متوجه می‌شوم که او باید به سنگ‌های زنده (زنده‌سنگ‌ها) بچسبد؟ چرا این کار را نمی‌کند و حتی تلاشی نمی‌کند؟ ضمناً آکتینیا دو ماه است که پیش من زندگی می‌کند. می‌دانم که بسیار نادانانه بود که آکتینیا را در آکواریوم تازه راه‌اندازی شده قرار دهم، اما چه می‌شود کرد... اکنون در حال آماده‌سازی برای جابجایی به آکواریوم بزرگتر هستم. تمام موجودات دیگر حالشان خوب است! متشکرم!