-
Catherine
سلام به اعضای فروم، به کمک شما نیاز دارم تا بفهمم این چیست و چه راهکارهایی برای مقابله با آن وجود دارد. آکواریوم دو ساله است، قبلاً مشکلاتی با سیانو داشتم و دو بار با موفقیت با آن مبارزه کردم، اما این مشکل حدود شش ماه پیش شروع شد زمانی که همه راداکتیسها شروع به تقسیم شدن به مالی کردند و به مرور زمان کاملاً از بین رفتند و در این حین آکواریوم شروع به رشد گیاهان مانند عکس کرد، بعد از آن چندین مرجان دیگر نیز از بین رفتند. در طول یک ماه موفق شدم وضعیت را تثبیت کنم، مرجانها دیگر از بین نرفتند، اما نمیتوانم این آلودگی را از بین ببرم. در هنگام تعویض آب، تا حد ممکن این جلبک را جمعآوری میکنم، اما در عرض یک هفته دوباره به همان وضعیت برمیگردد و در همه جا رشد میکند - روی سنگها، شن، شیشه، روی سنگها نزدیک به نور با حبابها، روی شن حبابی وجود ندارد. آکواریوم 140 لیتر + سامپ 60 لیتر. تستهای سالیفرت: شماره 3-0، PO4 - 0، TDS-2، Ca-400، Alk-7 (در حال حاضر در حال افزایش)، PH - نامشخص. جالب است که چرا شماره 3 و PO4-0 است؟ در سایتها اطلاعاتی پیدا کردم که این وضعیت معمولاً در داینو دیده میشود، اما از آنجایی که قبلاً با سیانو مبارزه کردهام، همچنین مشکوک هستم که ممکن است این Calothrix باشد؟