• ماهی‌ها در حال مرگ هستند. به مشاوره نیاز است.

• Danielle8118

روز بخیر به همه. سوال این است که بعد از خرید جراح سفیدسینه که دیگر با ما نیست، مشکلاتی شروع شد. جراح آمد اما او آنقدر غمگین و لاغر و رنگ‌پریده بود که مجبور شدم یک سوم آکواریوم را از او جدا کنم، اما در روز سوم دچار کریپت شد و فقط آرتمیا خورد و آن هم به سختی. یک روز بعد تقریباً همه دچار کریپت شدند. تلفات از آپوگون توری شروع شد، یک هفته بعد از اضافه کردن جراح، آپوگون اشتها را از دست داد، بعداً مقعدش بزرگ شد و در نهایت، اندام‌های داخلی‌اش از آنجا بیرون آمد و او مرد. همین حالا این مشکل برای فورسپیگر شروع شده، هنوز زنده است اما به طرز عجیبی شنا می‌کند، گاهی در یک جا معلق می‌ماند و به سختی نفس می‌کشد و دچار کریپت شده است. سگ هم رنگش پریده و دراز کشیده اما وقتی او را از جا تکان می‌دهیم شنا می‌کند، اما انگار سعی می‌کند دم خود را گاز بگیرد، نمی‌دانم چطور دقیق‌تر توضیح دهم. استریلایزر به طور مداوم کار می‌کند و به طور دوره‌ای اوزون‌ساز هم روشن است، اما به نظر می‌رسد که این همه است... بعداً عکس‌ها را ارسال می‌کنم. هر کسی که می‌تواند کمک کند، سپاسگزار خواهم بود. پیرزن، نازک‌دم و سگ بی‌کالر را برداشته است...