-
Randy
با مشکلی مواجه شدم. ماهیهای استرژن من به بیماری گندیدگی باله مبتلا شدند. چندین ماهی از بین رفتند زیرا از حرکت کردن محروم بودند - که برایشان حیاتی است. ماهیهای آکواریومی نیز از آنها آلوده شدند - فلسهایشان شروع به افتادن کرد و در "کلاه قرمزی" - کلاهی که داشت شروع به گندیدن و افتادن به تکههای کوچک کرد. به طور کلی - وضعیت بحرانی است. آنتیبیوتیک گرفتم - هیچ کمکی نکرد. در آب آبی شستشو دادم - نتیجه صفر بود. یک پرورشدهنده ماهی آشنا دارویی به نام "بنفش اصلی" را پیشنهاد کرد. معلوم شد که این دارو کمیاب است - نه در فروشگاههای حیوانات و نه در داروخانهها پیدا نمیشود - و ماهیها در حال مرگ هستند و این دارو آخرین امید من است. پس از مطالعه دقیق منابع مختلف اینترنتی - دارو را پیدا کردم، اما کمتر از یک کیلو - به من فروش نرفت. مجبور شدم بخرم. و بیدلیل نبود! سه روز در وان بنفش اصلی گذاشتم و همه چیز به طرز معجزهآسا بهبود یافت! ماهیها بهبود یافتند، همه چیز خوب شد و کلاه "کلاه قرمزی" - بهتر از قبل شد! این واقعاً یک داروی عالی است، هم برای درمان و هم برای پیشگیری. خودم امتحان کردم و به شما هم توصیه میکنم! چون باید مقادیر بسیار کمی استفاده شود، برای تمام درمان کمتر از 10 گرم مصرف کردم، بنابراین اگر شما هم با مشکلی مواجه شدید و "داروهای فوقالعاده" استاندارد کمکی نکردند - تماس بگیرید، خوشحال میشوم کمک کنم. ارسال از طریق نیسان ممکن است.