-
James5103
سریاتپورا در آکواریوم حدود شش ماه است که وجود دارد. مدتی پیش (شاید چند هفته) دیگر پولیپها را آزاد نکرد و حالا به طور کلی در حال ریزش است (به نسبت سریع، تفاوت بعد از یک روز با چشم غیرمسلح قابل مشاهده است). آیا میتوانم اکنون کاری انجام دهم به جز اینکه تماشا کنم که او میمیرد؟ نمیتوانم دقیقاً بگویم مشکل از کجا شروع شد. به یاد دارم که شروع به ریزش زوکسنتلها (مخاط قهوهای از پولیپها) کرد و در همان زمان دیگر پولیپها را آزاد نکرد. سخت است بگویم آن زمان چه اتفاقی افتاد. از چیزهای رادیکالی که به یاد میآورم، به نظر میرسد که در آن زمان دوز زیادی از آنتیفس API را به فیلتر اضافه کردم. اما این هم قطعی نیست. شاید هم در همان زمان نمک را عوض کردم (Reef Crystals به PM Pro Reef). خدا میداند. فکر نمیکنم کسی به او آسیب زده باشد - کسی نیست. نیتراتها/فسفاتها در مرز قابل مشاهده هستند، اگر نه پایینتر (Salit). kH 8 (API). تستهای دیگری ندارم. سریاتپورای دیگر، همچنین کلاستریا، مونی دیگی، داکن، بلاستوموسا و ریکوردیا/چترها حالشان خوب است. هرچند رشد دیگیتاتا را میتوانم به عنوان... خوب، احتمالاً غیرموجود توصیف کنم. اکنون آنتیفس را برداشتهام، زغال ندارم، نور را کم کردهام و تغذیه را افزایش دادهام. به نظر من، بیفایده است. نمیدانم چه کار دیگری باید انجام دهم. P.S. تصویر بزرگتر.