• استیکوداکتیلا هادونی

• Natasha

یک آکینیا فرش وجود دارد که دو ماه پیش خریده شده است، در ماه اول خوب باد می‌شد، اما حالا تقریباً همیشه بسته است و اخیراً شروع به خزیدن در آکواریوم کرده است، قبل از این روی شن در پای صخره نشسته بود. هنوز هم به بستر خوب چسبیده و چسبناک است. به طور خاص آن را دست نزدم، فکر می‌کردم که به شرایط جدید عادت می‌کند و همه چیز خوب خواهد بود مانند آنچه با کادری‌کالر بود، اما می‌بینم که بدون کمک نمی‌توانم. چه پیشنهادی دارید؟ سعی کردم زمان نور MH را به ۳-۴ ساعت کاهش دهم - بی‌فایده بود، نور را ضعیف‌تر کردم (فقط T5 را بدون MH روشن کردم) - هم همینطور، در آکواریوم ید، منیزیم، استرانسیوم و کلسیم اضافه می‌کنم، همه چیز خوب است. سختی را با سودا حفظ می‌کنم. در هفته گذشته سعی کردم آن را در مکان‌های تاریک‌تر قرار دهم، جریان را ضعیف‌تر و قوی‌تر کردم، حتی کاملاً خاموش کردم - هیچ کدام کمک نکرد. فکر می‌کنم حمام‌های یدی درست کنم، ید کریستالی از داروخانه می‌خرم. اما شاید کسی دیگر هم نظری داشته باشد که چگونه می‌توان به آن کمک کرد؟ در رفی‌سنترال خواندم که برای آن‌ها دما بهتر است حدود ۲۷ درجه و شوری ۱.۰۲۷، نظر شما در این مورد چیست؟