• کاتالافیلیا

• Debra8438

مرجان در همان رنگ، پلیپ‌ها را تولید می‌کند، اما سه برابر کمتر نسبت به قبل. مرجان یک ماه در آکواریوم بوده و حالا "کوچک شده" مانند ۵-۷ روز. چه تغییراتی ایجاد کردم: - زمان کارکرد لامپ متال هالید را به ۱ ساعت افزایش دادم (در مجموع ۵ ساعت و ۳۰ دقیقه) - در تعویض‌ها (دو بار ۱۸ لیتر (سیستم ۳۰۰ لیتر)) شروع به استفاده از نمک TM Pro-Reef کردم (قبل از آن با نمک NEKA Coral (۹۰٪) و Instant Ocean (۱۰٪ - تعویض‌ها، اضافه کردن) راه‌اندازی شده بود) - دما ۱.۵ درجه سانتی‌گراد کاهش یافته - از ۲۶.۵ به ۲۵ پارامترهای آب تغییر نکرده‌اند. نیترات ۰، فسفات ۰.۱ (از زمان راه‌اندازی در نمک تازه). جغرافیای مرجان - ویتنام. ----------------------------------------------------------------------------------------- در حال فکر کردن هستم: - بعید است که از نمک (TM) به KH و Ca این‌قدر به شدت واکنش نشان دهد - خوانده‌ام که به دما بسیار حساس هستند، اما در این دامنه (۲۴-۲۸) مطمئن نیستم که این‌قدر مهم باشد. - آیا با لامپ متال هالید "آتش می‌گیرد"؟ بعد از خرید مرجان، شب بعد چنین کرمی گرفته شد: تمام رویدادهای مرتبط با این مرجان را ذکر کردم. این مرجان چگونه در سیستم‌های شما زندگی می‌کند؟ آیا دوره‌هایی از کاهش اندازه وجود دارد؟ آیا به تغییرات دما بسیار حساس است؟