• درمان کریپتا به طور مستقیم در صخره.

• Travis572

پیش‌زمینه. ۳-۴ هفته پیش، من یک انفجار کریپتا در ریف داشتم. به مدت ۷-۸ روز به آن نگاه کردم، سپس ماهی‌های بیمار هلمانا و سفیدسینه را صید کردم و آنها را در قرنطینه درمان کردم. ماهی‌ها زنده نماندند. آکواریوم "بیمار" تقریباً تمام این مدت تحت درمان UV بود. اما از آنجا که در ریف ماهی‌ها در تمام این مدت باقی ماندند، کیست‌های کریپتا هیچ‌کجا نرفتند و فقط ولگردها مردند. حالا داستان. در تاریخ ۱۸.۰۳ چند ماهی از یک فروشگاه خریداری شد. آنها ۳ روز در قرنطینه بودند و نشانه‌های خارجی بیماری نشان ندادند، بنابراین در ریف قرار داده شدند. در روز دوم پس از انتقال، زبراسوم و هلمانا شروع به ریختن کریپتا کردند. تصمیم بر این شد که درمان را به تعویق نیندازیم و مستقیماً در ریف انجام دهیم. داروی مورد استفاده - Seachem ParaGuard. دوز مصرفی: روز اول: ۱/۴ دوز توصیه شده روز دوم: ۱/۳ دوز توصیه شده روز سوم: ۱/۲ دوز توصیه شده دارو در شب پس از خاموش کردن نور آکواریوم وارد می‌شد و UV در شب خاموش می‌شد. در روز سوم ریختن‌ها بر روی بدن ماهی‌ها وجود نداشت، فقط لکه‌های باقی‌مانده بر روی بدن و ۱-۲ نقطه بر روی باله‌ها و دم‌ها بود. در روز چهارم ماهی‌ها کاملاً تمیز بودند. حالا درباره مرجان‌ها. همه مرجان‌ها تقریباً بلافاصله به ورود دارو واکنش نشان می‌دهند: LPSها تا حد ممکن جمع می‌شوند و SPSها "برهنه" می‌شوند. این واکنش حدود یک ساعت طول می‌کشد و سپس در طی ۱-۲ ساعت مرجان‌ها به حالت اولیه خود برمی‌گردند، گویی هیچ چیزی نبوده است. میگوها، تروخوس‌ها، حلزون‌ها، استرومبوس‌ها و سایر موجودات خزنده هیچ واکنشی نشان نمی‌دهند. این تجربه‌ای بود. شاید به کسی کمک کند.