• اژدها کوچولو حالش خوب نیست

• Rodney7316

روز بخیر! یا عصر بخیر. من یک اژدهای محبوب به نام Synchiropus morrisoni دارم. این هم آکواریوم مربوط به این موضوع است. پارامترهای آب (آنچه می‌دانم). شوری ۱.۰۲۴-۱.۰۲۵، pH ۸.۳-۸.۴، KH ۹-۱۰ (تست سرم). تعویض آب هر هفته ۱۰ لیتر (یک چهارم). تغذیه ۱-۲ بار در روز (این الان است که سعی می‌کنم او را چاق کنم، معمولاً یک بار در روز). غذا آرتمیا، جوان آرتمیا (اسم درستش را یادم نیست، آن که تازه از تخم درآمده)، نان خشک را نمی‌خورد، و کرم یخ زده را وقتی می‌دهم می‌خورد. رفتار او سرزنده است، وقتی می‌خورد بهتر می‌شود و با دمی که دارد می‌ترساند. دائماً در حال حرکت است، غذا می‌خورد و جستجو می‌کند. بعد از غذا شکم کاملاً پر می‌شود. حالا مشکل این است که اخیراً شروع به کاهش وزن کرده است. نمی‌توانم بگویم این اخیر چه مدت است. به طور موقت در جای دیگری زندگی می‌کردیم و من فقط برای نگهداری آکواریوم و تغذیه موجودات می‌رفتم. وقتی برگشتیم، سه هفته پیش، او قبلاً لاغر شده بود. از غذا خوردن امتناع نمی‌کند، اما نگران‌کننده است که بعد از غذا خیلی سریع همه چیز را دفع می‌کند (مدفوع‌ها مانند لزج و هضم نشده هستند). از آخرین اقدامات، سنگ‌ها را تعویض کردم و زونت‌ها را با مخلوطی از نیتروفورازون و فوزالیدون درمان کردم. نگرانم که این ماده به آکواریوم نفوذ کرده باشد. و اگر هم نفوذ کرده باشد - مشکل با سریاتاپورا (سفید شده، اما حالا رنگش به او برمی‌گردد). آیا ممکن است که اژدها مشکل سلامتی داشته باشد یا اینکه غذا برای او مناسب نیست؟