-
Brandon9634
وضعیت به این صورت است: یک هفته غایب بودم. از یکشنبه تا جمعه. ماهیها در روز دوشنبه و جمعه تغذیه شدند. در روز جمعه یک دلقک ماهی روی شنها پیدا شد. به تغذیه واکنش نشان داد، اما فقط غذایی را که نزدیک میآمد، میگرفت. تصمیم گرفتم نظارهگر باشم، زیرا این رفتار را به احتمال خزیدن "به کوهها" آکتینیا حبابی که دلقک ماهی قبلاً در آن زندگی میکرد، مرتبط دانستم. آکتینیا در زیر سنگ قرار داشت، بنابراین فکر کردم که ملانوپوس فقط به خوابیدن در کف عادت کرده است، در زیر پوشش شاخکها. دو روز گذشته برای او خوشایند نبوده است. در کف دراز کشیده و تکان میخورد. هیچ نقطه یا آلودگی وجود ندارد. دمش کمی آسیب دیده، اما تمیز است، سفید نشده و بدون آلودگی، اما فعلاً این را به "حرکت در کف" مرتبط میکنم. اینطور به نظر میرسد که او نمیتواند به سطح بیاید، بلکه یک جهش دارد، اما دوباره به کف برمیگردد! فعلاً نتیجهگیری این است که یکی از همسایهها (ماده ملانوپوس (به او مشکوکم)، تامارین زرد، چ.م. (سیاهدریایی، دریای سیاه) سگ سphinx - در دعوا به او ضربهای به شکمش زدهاند. به باکتریها، غذا، مسمومیت فعلاً فکر نمیکنم - رفتار سایر ماهیها عادی است. هر کسی که با این علائم مشابه رفتار ماهیها مواجه شده یا میداند، لطفاً راهنمایی کند.