• کمک! روباه لو :(

• Joseph

مسئله این است... روباه در آکواریوم حدود ۳ ماه است. غذا می‌خورد و به نظر خوب می‌رسد... چند روز پیش رفتار عجیبی را متوجه شدم - او شروع به شنا کردن از یک گوشه آکواریوم به گوشه دیگر کرد، انگار که چیزی او را ترسانده یا نمی‌تواند نفس بکشد. ابتدا به آن توجه نکردم، اما دیروز تمام روز اینطور شنا کرد! امروز صبح ماهی مثل ماهی‌های دیگر است... شنا می‌کند و غذا می‌خورد... اما بعد از ۲-۳ ساعت از روشن شدن نور دوباره شروع به تکان خوردن کرد. به سنگ‌ها نمی‌خورد و سعی نمی‌کند سرش را به آکواریوم بکوبد، اما رفتار او به وضوح خوب نیست. انگل‌ها دیده نمی‌شوند و نشانه‌ای از بیماری‌های دیگر هم نیست. به توصیه کتاب و آقای ساوچوک، حمام‌های شیرین درست کردم. ۳ لیتر آب اسمزی گرفتم و با استفاده از جوش شیرین PH را به ۸ رساندم و دما را مثل آکواریوم تنظیم کردم. بعد از این کار، ماهی در گوشه‌ای جمع شد و ۲ ساعت آنجا ماند. حالا دوباره در حال تکان خوردن است... ماهی دیگر احساس خوبی دارد. پارامترهای اصلی آب در حالت نرمال است! این ممکن است چه باشد؟ آیا باید او را به قرنطینه منتقل کنم به مدت ۳ هفته و با سولفات مس درمانش کنم؟ تغییرات در آکواریوم در دو هفته گذشته: دستگاه DI را به اسمز اضافه کردم و به نمک تروپیک مارین تغییر دادم (قبلاً رد سی بود).