• درباره کریپتو دوباره

• Bryan1851

به طور کلی این مشکل من را هم در بر گرفت، با زبرا زرد کریپت را به آکواریوم آوردم (قبل از زرد اصلاً وجود نداشت) اما اول از اسکاپاس افتاد، یا روی آن بیشتر قابل مشاهده بود و بعد از اسکاپاس جدا شد، سعی کرد روی لیسای لو بنشیند اما بی‌نتیجه بود... و به زرد حمله کرد، به طوری که جایی برای زندگی نمانده بود... او به سنگ‌ها می‌خورد و نقاط سفیدی روی تمام باله‌ها و بدنش بود... این قبل از سفر من به دریا در یکشنبه گذشته بود... بعد از آن یک هفته هیچ‌کس به آکواریوم توجه نکرد، نور هم نصف بود و هیچ غذایی نبود... فکر می‌کردم وقتی برگردم با جسد سرد زرد مواجه شوم... اما به طرز شگفت‌انگیزی او نه تنها از کریپت پاک شد، بلکه به قدری چاق شده بود که تقریباً چیزی از آن باقی نمانده بود. حالا سوال این است که می‌خواهم در آینده جراحان آبی را در آکواریوم نگه‌داری کنم، آیا واقعاً باید با UV (دارای 18 وات) سر و کار داشته باشم، پلانکتون را بزنم و غیره یا اینکه کریپت خود به خود از بین رفته است؟ (من در آکوا لوگو زیاد خوانده‌ام که برخی از روش‌های وحشیانه را توصیه می‌کنند - ماهی را در اسمز غشایی قبل از نشاندن بشویید، UV روی 38 و نه کمتر)