• ماهی‌های دلقک در آب شیرین...

• Jacqueline5976

من شما را به تماشای یک ویدیو دعوت می‌کنم که در آن فردی به توصیف کلاون‌فیش‌هایی می‌پردازد که به نظر می‌رسد به آب شیرین عادت کرده‌اند: در ویدیو خزه‌ها دیده می‌شوند. اما موضوع این است که من شخصاً با چنین چیزی در زندگی مواجه شده‌ام. زمانی که هنوز با ماهی در زمینه تجاری کار می‌کردم، دختری به فروشگاه ما آمد و از من خواست که پمپی را که در آکواریوم دریایی خراب شده بود، تهیه کنم. او برایم توضیح می‌داد که آن پمپ برای چه نوع فیلتری است، اما من هیچ چیزی نفهمیدم و شخصاً رفتم. صحنه این بود: موتل "آنوشکا" و پمپ "رسون SK-05" و دقیقاً همین پمپ خراب شده بود. من پمپ را آوردم، نصب کردم و وقتی آن را روشن کردم، متوجه شدم که حباب‌ها به طرز عجیبی بزرگ هستند. به گفته دختر، زمانی که صاحب قبلی این آکواریوم را با ماهی خریداری کرده بود، این آکواریوم مدت‌هاست که در اختیار آنهاست و مسئول تعویض آب، نگهبان است و او دستگاهی برای اندازه‌گیری نمک دارد، اما بیشتر از این چیزی نمی‌داند. کلاون‌فیش به نظر خوب می‌رسید و حتی وقتی که با دستانم بازی می‌کرد، با کنجکاوی به دستانم نگاه می‌کرد و "تحقیق" می‌کرد، به عبارت دیگر هیچ انحرافی مشاهده نکردم. من پیشنهاد کردم که شوری آب را افزایش دهند و یک دستگاه جدید یا دقیق‌تر بخرند، یا دستگاه قدیمی را کالیبره کنند، اما راستش را بخواهید، هنوز نفهمیدم با چه چیزی اندازه‌گیری می‌کنند. در نهایت، من در مورد این موضوع نیستم، بلکه در مورد این هستم که به خوبی می‌فهمم چرا کلاون‌فیش‌های اوسلاریس به عنوان ماهی‌های مناسب برای مبتدیان توصیه می‌شوند. البته ماهی‌های دریایی شیرین شده برای من یک شوخی است، بنابراین از هر نوع آزمایشگرانی که سعی می‌کنند "معجزه"‌ای ایجاد کنند و ماهی دریایی را به آب شیرین منتقل کنند، حمایت نمی‌کنم.