• مواظب باشید، کلاون گوبی زرد!!!

• Maria6659

سلام به همه علاقه‌مندان به آکواریوم‌های دریایی! این پست را برای هشدار به افرادی که SPS-مرجان دارند، در مورد نگهداری این ماهی ایجاد می‌کنم. پس بیایید آشنا شویم (عکس ماهی، مال من نیست، از اینترنت گرفته شده). پیش‌زمینه این است که خوش‌شانس بودم که این ماهی فوق‌العاده را برای یک ظرف کوچک تهیه کردم، ماهی واقعاً زیبا و بی‌دردسر است و همه چیز را می‌خورد - غذاهای خشک، منجمد و مخلوط‌ها (این برای کسانی است که فکر می‌کنند من به او غذا ندادم). اما پس از یک هفته، متوجه شدم که روی مرجان‌های کچل زخم‌هایی ظاهر شده، ابتدا کوچک و سپس بزرگ‌تر شدند. با مشاهده آکواریوم، شخصاً دیدم که این ماهی زیبا به راحتی آنها را می‌خورد (نتایج را در عکس‌ها می‌بینید، از خودم است، بابت کیفیت عذرخواهی می‌کنم، با تلفن گرفته شده، اما فکر می‌کنم تصویر کلی قابل درک باشد). به طور کلی، می‌خواهم بگویم که البته لازم نیست همه آنها این‌گونه باشند، اما با خرید این ماهی احتیاط کنید. بعداً اطلاعاتی در فروم آکوا لوگو پیدا کردم که برخی از آکواریوم‌داران با گروه‌هایی از این ماهی‌ها، تعداد زیادی مرجان را در تانک‌های خود از بین برده‌اند. برای ظروف نرم واقعاً مناسب است!!! واقعاً یک زیبای درخشان است.