• پرورش مونو داکتیل. شکست.

• Michelle13

بنابراین داده‌های اولیه: آکواریوم رِسان، آب از دریای سیاه، سه مونو - یک نر و دو ماده. هنگام تعویض آب، نر به رنگ سیاه زغالی در می‌آید و شروع به تعقیب ماده‌ها می‌کند. همه چیز با تخم‌ریزی یکی از آن‌ها به پایان می‌رسد، پس از آن ماهی‌ها شروع به خوردن تخم‌ها می‌کنند. تخم‌ها را به سادگی با پر کردن آب در بطری سه لیتری جمع‌آوری می‌کنم. روز بعد، چندین ده لارو بسیار کوچک که شبیه ویرگول هستند، در آن شنا می‌کنند. پس از دو روز، لاروها شفاف‌تر می‌شوند و به شکل بچه‌ماهی‌هایی که در آب شنا می‌کنند، در می‌آیند. غذاهای مختلفی را امتحان کرده‌ام: از پلانکتون‌هایی که خودم در دریا صید کرده‌ام تا غذاهای خریداری شده برای بچه‌ماهی. بچه‌ماهی غذا می‌خورد، اما در روز ۶ تا ۸ تمام آن‌ها می‌میرند. در طول شش ماه، پنج بار سعی کردم بچه‌ماهی را پرورش دهم. تخم‌ریزی مانداکتیل‌ها تقریباً هر دو هفته یک بار انجام می‌شود. عکس‌هایی گرفته‌ام، آن‌ها را به اشتراک می‌گذارم. هرچند که بسیار بد شده است. ممکن است دلیل مرگ بچه‌ماهی این باشد که غذا مناسب نیست. آیا ایده‌ای دارید؟ هر ایده‌ای را بررسی می‌کنم. آرتیمیا پیشنهاد نکنید. بچه‌ماهی خیلی کوچکتر از آرتیمیا است.