-
Gregory9432
مرینهای مدرن موجودات دریایی مختلفی را نگهداری میکنند: آکتینیها، مرجانها، بالهدارها... چرا اسب دریایی در آکواریومها جا نمیافتد؟ ما که درباره دریاچههای مصنوعی صحبت نمیکنیم، یعنی تمام شرایط رعایت شده است. چنین وسایلی، مانند آنچه پاولیک مورو زوف برای دریای خود دارد، در جاهای دیگر به سختی پیدا میشود، اما در هیچ کجای فروم سوالی درباره اسبهای دریایی مطرح نمیشود. رفتار، ظاهر و مراقبت دلسوزانه او از نسلش نمیتواند بیتوجهی را به همراه داشته باشد. از نظر عجیب بودن، او با هیچ ماهی دیگری قابل مقایسه نیست. بهویژه اینکه او در فهرست قرمز قرار دارد و در حال انقراض است. طبیعی است که من پاسخ را میدانم: آب تمیز. اما مرجانها هم به آب تمیز نیاز دارند و حتی آکواریومداران کمتجربه هم آنها را نگهداری میکنند. دوست دارم دلیل دشواریها در نگهداری را بشنوم. البته من دریا را راه نمیاندازم: تجربهام به اندازه کافی نیست، اما برای توسعه عمومی بد نیست که بدانم. در واقع، چرا این سوال را مطرح کردم؟ به تازگی در BBC فیلمی درباره اسبهای دریایی دیدم و فکر کردم - چه ماهیای، زینت زندگی! و آن هم از نمای نزدیک! و در زمان تخمگذاری و زاد و ولد! مردم واقعاً بلدند فیلمبرداری کنند!