-
Colin1418
سلام به همه! تصمیم گرفتم به طور واضح دستور تهیه غذای اصلی برای ماهیها را به اشتراک بگذارم. این اطلاعات مدتهاست که در دیگر فرومها موجود است، اما من تصمیم گرفتم آن را اینجا هم تکرار کنم تا جستجو آسانتر شود. مواد لازم: پایه غذای من ماهی مرکب و ماهی است که نسبت تقریبی آن ۷۰٪ ماهی مرکب و ۳۰٪ ماهی است. به آنها در مقادیر کم وقتی که چیزی در دسترس دارم اضافه میکنم - گوشت میگو، میگو، گوشت صدف، آرتیمیا، موریانه، دافنی، سیکلوپ، میکروپلانکتون و غیره، همچنین غذاهای خشک برند سِرا برای ماهیهای دریایی (پودر Sera in و گرانول Sera Granuin) و علف خشک "نوری" که برای تهیه سوشی در آشپزی ژاپنی استفاده میشود. همه اینها را روی رنده ریز میزنم. تنها مشکل این است که دستها خیلی سرد میشوند، زیرا میتوان همه اینها را فقط در حالت خوب منجمد رنده کرد. سپس غذاهای خشک را اضافه میکنیم. همه را مخلوط میکنیم. مخلوط به دست آمده را در یک ظرف کوتاه با دهانه عریض میریزیم تا بعداً راحتتر بیرون بیاوریم، منجمد میکنیم و تغذیه میکنیم. این غذا را همه ماهیها بدون استثنا میخورند و بچههای آپوگون هم خیلی زود شروع به خوردن آن کردند. خوشحال میشوم اگر دستور من به کسی کمک کند.