• می‌خواهم یک چراغ LED بر پایه آردوینو از صفر بسازم.

• Gene1948

می‌خواهم یک چراغ LED چهار کاناله بر پایه آردوینو بسازم. که شامل طلوع و غروب، حسگر دما، کنترل لمسی و ۲ فن برای روشن/خاموش شدن با تغییر دما باشد. فکر می‌کنم به موارد زیر نیاز دارم: ۱. آردوینو R3 (۱۴ دلار) ۲. صفحه نمایش TFT LCD آردوینو + صفحه لمسی (۸ دلار) ۳. ماژول ساعت واقعی آردوینو (۲ دلار) ۴. حسگر دما (۲ دلار) ۵. ماژول بلوتوث (برای امکان کنترل از اندروید، نمی‌دانم لازم است یا نه) ۶. درایور ۴-۵ عدد (هیچ ایده‌ای ندارم که چه نوع و چه قیمتی) شاید کسی راهنمایی کند، ترجیحاً از علی‌اکسپرس. ۷. منبع تغذیه ۱۲-۲۴ ولت ۸. LED: - Cree Royal blue XT-E ۵W ۴۵۰-۴۵۲ نانومتر ۱۰ عدد (۱۸ دلار) - Cree Cold white XT-E ۵W ۶۵۰۰-۷۰۰۰K ۱۰ عدد (۱۵.۳ دلار) - Cree Blue XP-E ۳W ۴۶۵-۴۸۵ نانومتر ۱۰ عدد (۱۲.۴۹ دلار) - Cree MC-E RGBW ۲ عدد (۱۳.۵ دلار) - UV ۲ عدد (بعداً سفارش می‌دهم) ۹. رادیاتور (به دنبال اندازه مناسب برای درپوش عریض و نازک تا ۲ سانتیمتر هستم) ۱۰. لوازم مصرفی این فعلاً همه چیز است. فقط LED را سفارش داده‌ام و در مورد بقیه شک دارم. به کمک کارشناسان و حرفه‌ای‌ها در این زمینه نیاز دارم. آیا اجزا را درست انتخاب کرده‌ام، چیزی کم دارم یا چیزی اضافی است؟ از چه درایورهایی استفاده کنم؟ از همه بابت توجه و کمک متشکرم!!!