-
Nicholas5194
یک رآکتور کلسیمی سه مرحلهای برای خودم جمعآوری کردم. پایه آن سه فیلتر شیشهای BOYU FT-320 (143x95x525mm) است. علاوه بر خود شیشهها به موارد زیر نیاز بود: 1. پمپ 1800 لیتر در ساعت از فیلتر داخلی. 2. چند تکه پلاستیک (غیرضروری). 3. شیر یکطرفه پلاستیکی (میتواند خراب باشد). ساختار را میتوان از عکس دید. بخش اول (از راست به چپ) با بیوشارهها پر شده است. این در واقع رآکتور برای حل کردن CO2 است. رآکتورهای مشابه به طور گستردهای در آکواریومهای آب شیرین استفاده میشوند. نمیتوانم بگویم که کارایی بیوشارهها در جنبه "بیو" چگونه است، اما برای رآکتورهای CO2 چیز ضروری است. CO2 از بالا وارد میشود. در لوله یک سوراخ ایجاد شده و نیمهای از شیر یکطرفه چسبانده شده است. میتوان از چیز دیگری هم استفاده کرد. مهم این است که بتوان آن را به طور مطمئن چسباند و لوله برای ورود CO2 به طور محکم قرار گیرد. بخش دوم - خود رآکتور کلسیم است. بخش سوم برای "سوزاندن" باقیماندههای دیاکسید کربن استفاده میشود. این هم تمام ماجراست. لولهها، زوایا، شیر خروجی - همه از مجموعه FT-320 گرفته شدهاند. شیشهها به نوار پلاستیکی چسبانده شده و با نوارهای پلاستیکی به هم چسبیدهاند تا استحکام ساختار را افزایش دهند. من اتصالات استاندارد شیشهها را بریدم، اما میتوان از آنها نیز استفاده کرد و همه شیشهها را به نوار پلاستیکی محکم کرد.