-
Anne4851
بالاخره چراغم را تمام کردم. مواد: 1. رادیاتورها - پروفیل رادیاتوری BPO-1909 - دو قطعه به طول 1680 میلیمتر. 2. زاویه آلومینیومی 40x20 میلیمتر. مقدار زیادی مصرف شد. 3. منبع تغذیه - Mean Well SE-600-48. 4. درایورها - Mean Well HDD-700 و HDD-1000 (در مجموع 16 درایور). 5. کنترلر دستساز، شش کاناله برای 17 درایور. 6. پلاستیک - PVC فومدار 4 میلیمتر. 7. پیچهای خودکار، پرچها برای تفنگ، خمیر حرارتی، سیم. خود مجموعههای LED. اپتیک FOV30. پایه چراغ از دو رادیاتور تشکیل شده که با زاویههای 40x20 در انتها به هم متصل شدهاند. بین آنها محفظهای برای نصب منبع تغذیه و کنترلر وجود دارد. در محفظه مقابل هر مجموعه، سوراخی برای عبور سیمها از مجموعهها ایجاد شده است. ابتدا سیمها را به کانکتورها وصل کردم، اما به نظر میرسد که با آنها خوب کنار نمیآیم - همیشه تماس قطع میشد. سیمها را برید و به مجموعهها لحیم کردم - این بهتر است. کل ساختار با استفاده از پرچها و پیچهای خودکار مونتاژ شده است. مجموعهها در مرکز رادیاتورها قرار دارند. در رادیاتور نزدیک 7 مجموعه و در رادیاتور دور 6 مجموعه وجود دارد. چراغ آماده به سقف با انکرها - زنجیرها - کارابینها آویزان شده است. طرح در پیوست. و چند عکس. اگر سوالی دارید، آمادهام پاسخ دهم.