-
Tracy
روز بخیر. از شما درخواست کمک دارم برای ساخت یک مینی سامپ به سبک فیلتر معلق. انگیزه من برای ایجاد چنین سامپی، نبود فیلتر معلق نسبتاً ارزان و در عین حال بیصدا بود. به جز دلتک 300 چیز خاصی پیدا نکردم. در نهایت ایدهای به ذهنم رسید. آیا این ایده شانس زنده ماندن دارد؟ تقریباً یک طرح اولیه کشیدهام، ابعاد نهایی نیستند: قصد دارم مشابه سامپ را پشت آکواریوم قرار دهم، طول آکواریوم 60 سانتیمتر و ارتفاع 27 سانتیمتر است. برداشت آب به سامپ با پمپ از آخرین محفظه سمت راست در تصویر (که 8 سانتیمتر است) برنامهریزی شده و تخلیه به صورت خودجوش از محفظه سمت چپ انجام میشود. سوال این است - تا جایی که متوجه شدم نوسان سطح آب در محفظه تخلیه خواهد بود؟ مشخص نیست که ارتفاع تخلیه باید چقدر باشد و همچنین دیواره آخر قبل از محفظه تخلیه باید از بالا یا پایین سرریز باشد؟ میدانم که این گزینه عالی نیست، اما آیا شانس زنده ماندن دارد؟ من به مازوخیسم مبتلا نیستم - اگر این ایده بیفایده باشد، آن را رها میکنم. فقط میخواستم تجهیزات و فیلتر را بدون شلوغ کردن آکواریوم که خود به اندازه کافی کوچک است، قرار دهم. از هر گونه مشاوره، راهنمایی و انتقادی خوشحال میشوم، ترجیحاً بدون تخممرغ و گوجهفرنگی فاسد.