-
Rick
برای من نورپردازی LED درست کردند. نتیجه کار به شکل "رودههای الکترونیکی" ارائه شد، هرچند که با سیمها متصل بودند. برای اینکه این محصول را کمی زیباتر کنم، یک جعبه و شیشه شفاف برای آن خریدم. اما در ادامه، هر چقدر پرسیدم - آیا وسایل خاصی برای نصب بردها وجود دارد، چه نوعی هستند، کدامها به موارد ذکر شده میخورند... - پاسخی پیدا نکردم. یا بد توضیح دادم. ضعیفترین حلقهای که من هنوز در نصب با کیفیت نمیبینم و بهویژه، چطور این را بهصورت زیبا و راحت در مدیریت انجام دهم - تابلو شبکهای (برای چهار نماد). همانطور که در عکس دیده میشود - یک دکمه وجود دارد، سپس یک ردیف عمودی از نشانگرهای نوری، بعد - تابلو برای ۴ نماد، و در انتها یک بلوک دکمههای تنظیم به شکل لوزی. ارتفاع دکمهها و تابلو برابر است. و چیزی که آرامش مرا به هم زده: ۱) کجا میتوانم ریلها/نصبکنندهها برای چسباندن زیر این برد بخرم؟ ۲) چگونه میتوانم همه اینها را به شیشه شفاف جعبه متصل کنم، بهطوریکه نشانگر نوری بهخوبی دیده شود و سوراخهای وحشتناکی در آن ایجاد نشود؟ شاید جایی دکمههای روکشدار وجود داشته باشد؟ (ببخشید بابت اصطلاحات، من در این زمینه متخصص نیستم) و در ادامه، فقط میخواهم مشورت کنم: در همین جعبه میخواهم یک برد دوگانه با کنترلر و منبع تغذیه قرار دهم. برای خنککردن کنترلر و منبع تغذیه قصد دارم یک فن نصب کنم. لطفاً اگر کسی در این زمینه اطلاعات دارد یا مشابه این اجرا را دیده است - راهنمایی کنید، کجا باید بروم، کجا باید بگردم؟ پیشاپیش از حمایت شما سپاسگزارم!