• لطفاً در انتخاب صحیح کمک کنید.

• Zoe7451

سلام، روز بخیر. من در حال برنامه‌ریزی یک سیستم تا ۵۰ لیتر با ابعاد ۵۰۰x۳۵۰x۳۵۰ هستم و برای سامپ یک بخش ۵۰۰x۱۰۰x۳۵۰ جدا می‌کنم که هنوز دقیق نیست و ممکن است طولانی‌تر شود. چرا سامپ داخلی؟ چون به سادگی جا ندارم. در سامپ یک اسکیمر، هیتر، بوی‌جی‌کی (سنگ‌های زنده) و پمپ خواهد بود. چند سوال دارم: ۱. اسکیمر: تا ۴۰۰ جستجو کردم، اما متوجه شدم که گزینه مناسبی نیست. به Fluval Sea Protein Skimmer (۳۳۰x۱۲۵x۸۰) ۸۵۰ برخورد کردم که هم اندازه‌اش مناسب است و هم قیمتش قابل قبول. کسی می‌تواند بگوید که در کار چطور است؟ آیا خیلی صدا می‌کند؟ یا شاید کسی گزینه دیگری در همان رنج قیمت پیشنهاد کند؟ ۲. پمپ: طبق نظریه، به پمپی با ظرفیت V×10= ۵۰۰ لیتر در ساعت با محور سرامیکی نیاز دارم. اما هیچ جا نمی‌نویسند که محور از چه جنسی است، فولاد یا سرامیک. لطفاً بگویید چه پمپی بگیرم؟ از کدام برند؟ شاید بهتر باشد به جای ۵۰۰ لیتر در ساعت، یک پمپ ۱۰۰۰ لیتر در ساعت با تنظیم‌پذیری بگیرم؟ اولویت من کارکرد آرام و ابعاد کوچک است، چون سامپ فقط ۱۰۰ میلی‌متر عرض دارد. ۳. چگونه سامپ را سازماندهی کنم تا اسکیمر بالاتر از سطح آکواریوم نباشد؟ فرض می‌کنم که باید سطح آب در بخش سامپ که اسکیمر قرار می‌گیرد را کاهش دهم. برای این کار باید اسکیمر را به بخش دوم منتقل کنم. ۴. چگونه می‌توانم دیواره‌ای از پلاستیک برای سامپ را در آکواریوم شیشه‌ای بچسبانم؟ خواندم که چسب مناسب نیست. کار با شیشه کمی سخت‌تر است چون باید پس‌زمینه را بپوشانم تا سامپ دیده نشود و باید تکه‌ای برای مشبک برش بزنم. لطفاً کمک کنید تا این سوالات را سریع‌تر حل کنم، چون نمی‌خواهم دوباره آکواریوم را بدون فکر کردن به جزئیات بچسبانم. دو تا از این‌ها در انباری دارم.