• برق قطع شد: اقدامات ملوان

• Julie3950

برادران! من پیشن پیشنهاد می کنم در این موضوع درباره مشکلی که متأسفانه هیچ کس از آن در امان نیست، با توجه به واقعیت های کنونی، بحث کنیم. من شخصاً با مشکل قطع برق طولانی مدت در خانه ام روبرو نشده ام، چند بار حداکثر یک ساعت قطع شده است، تمام آکواریوم متوقف می شود، حدود 40 لیتر آب از آکواریوم به داخل سامپ جاری می شود... و هنگامی که برق وصل می شود، همه چیز زنده می شود، سنسور کنترل اتوماتیک پر کردن آب به طور مزاحم بوق می زند تا زمانی که آب از سامپ به آکواریوم پمپ شود و همه چیز خوب و شاد می شود. اما اگر خرابی یک ساعت، دو ساعت، یک روز، دو روز و غیره طول بکشد، چه باید کرد؟ بنابراین بیایید تجربیات خود را به اشتراک بگذاریم یا بگوییم که برای چه مدتی برق قطع شده است، ماهیگیر چه باید انجام دهد تا آکواریوم دریایی از بین نرود، آکواریوم دریایی چقدر می تواند بدون کار تجهیزات دوام بیاورد، البته می دانم که هر آکواریوم دریایی منحصر به فرد است: تعداد سنگ های زنده، حجم، تعداد ماهیها، مرجان ها و غیره، اما با این حال توصیه های کلی برای همه مفید خواهد بود. می دانم که برخی از علاقه مندان به آکواریوم های دریایی از یک دستگاه برق اضطراری برای پمپ بازگشت و برخی از پمپ های جریان استفاده می کنند، اما این تجهیزات چقدر دوام می آورند نیز بسیار فردی است، برخی در خانه های خصوصی ممکن است دیزلژنراتور داشته باشند که خوب است. به هر حال، همانطور که می گویند،، بهتر است بیش از حد احتیاط کنید تا کم اح